ПН-НД: 10:00-18:00

Прийом інтернет-замовлень 24/7

Вітамінна кулінарія з оліями холодного віджиму компанії Грін-віза

В рецептах використовуюсться олії холодного віджиму ТМ Грін-віза

Томатний салат Антистресовий

Вам будуть потрібні:

  • помідори – 700 г,
  • м’ята свіжа, нашаткована – 10 г,
  • цедра – 1 лимона,
  • сік 1/2 лимона,
  • олія холодного віджиму гарбуза – 4 ст. л.,
  • цукор – 1/2 ч. л.,
  • сіль за смаком,
  • перець чорний – за смаком.

Порізати всі помідори на невеликі шматочки. З’єднати в мисці і перемішати з лимонною цедрою, залишити на 1 годину. Тим часом, зробити заправку, збивши лимонний сік, гарбузову олію і приправи. Полити заправкою помідори, додати м’яту і перемішати.

Грецький салат

Вам будуть потрібні.

  • помідор – 200 г,
  • огірок свіжий – 200 г,
  • сир Фета або бринза – 100 г,
  • цибуля ріпчаста червона – 2 шт.,
  • каперси – 1 баночка 30 г,
  • олія волоського горіха – 4 ст. л.,
  • петрушка – за смаком,
  • кріп – за смаком,
  • лимон – 1/4 шт.

Овочі порізати крупно. Фету порізати кубиками. Зелень подрібнити. Все щедро полити горіховою олією, посолити за смаком, вичавити сік з 1/4 лимона, акуратно перемішати.

Салат Екзотичний

Вам будуть потрібні:

  • апельсин часточками – 2 шт.,
  • авокадо – 2 шт.,
  • оливки чорні без кісточок – 20 шт.,
  • листя базиліка – за смаком,
  • солодка цибуля – 1/2 шт.

Для заправки:

  • біле вино – 1 ст. л.,
  • олія холодного віджиму від Грін-візи волоського горіха – 4 ст. л.,
  • гірчиця 1/2 ч. л.,
  • сіль за смаком,
  • перець – за смаком.

Переконайтеся, що з усіх часточок апельсина знята біла плівочка. Плоди авокадо розрізати навпіл і вийняти кісточку. Очистити авокадо від шкірки і нарізати тонкими скибочками. Оливки розрізати навпіл і порубати, або нарізати маленькими скибочками. Кухонними ножицями дрібно накришити листя базиліка. Очищені часточки апельсинів, нарізану скибочками цибулю, авокадо і оливки, укласти на Блюда і посипати подрібненим базиліком. Гарненько перемішати інгредієнти для заправки і полити нею салат перед подачею. Увага! Не можна чистити авокадо раніше, ніж за 30 хвилин перед подачею, інакше він обезбарвиться. Щоб це уникнути, потрібно змастити очищений плід заздалегідь приготовленої заправкою.

Салат овочевий по-іспанськи

Вам будуть потрібні:

  • помідори – 4 шт.,
  • солодкий перець – 4 шт.,
  • часник – 3-4 зубчики,
  • зелена цибуля – 100 г,
  • рис відварений – 1/2 склянки,
  • зелень петрушки – за смаком,
  • сіль за смаком,
  • перець чорний мелений – за смаком,
  • олія гарбуза – 4 ст. л.

Перець нарізати тонкими смужками, помідори – кружечками, цибулю дрібно порубати, часник подрібнити. Змішати овочі з відвареним розсипчастим рисом, посолити, викласти в салатник, заправити гарбузовою олією, посипати зеленню петрушки.

Салат по-македонські

Вам будуть потрібні:

  • квасоля стручкова – 250 г,
  • морква – 250 г,
  • цибуля ріпчаста – 150 г,
  • перець стручковий – 150 г,
  • сік лимона – 50 мл,
  • олія холодного віджиму від Грін-візи зародків пшениці – 50 мл,
  • перець чорний мелений за смаком,
  • сіль за смаком.

Нарізану кружечками моркву, дрібні головки ріпчастої цибулі і дрібно нарізану стручкову квасолю відварюють в підсоленій воді і відціджують. Печений стручковий перець очищають від шкірки і насіння, нарізають і змішують з вареними овочами. Солять, перчать, заправляють лимонним соком і олією зародків пшениці, перемішують і прикрашають кружечками помідорів чи огірків.

Салат з кукурудзи по-мексиканськи

Вам будуть потрібні:

  • кукурудза – 500 г,
  • червоний перець – 1 шт.,
  • зелений перець – 1 шт.,
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.,
  • гриби мариновані – 200 г,
  • малосольний огірок – 3 шт.,
  • лимонний сік – за смаком,
  • олія гарбуза – 4 ст. л.,
  • спеції – за смаком.

Можна використовувати консервовану кукурудзу, можна свіжоморожену, можна свіжу з качанів. У двох останніх випадках кукурудзу треба відварити. Дрібними кубиками нарізати цибулю, огірки, червоний і зелений болгарський перець, кріп. Змішати з кукурудзою, додати нарізані, мариновані гриби. Заправити гарбузовою олією, лимонним соком, сіллю і білим перцем.

Салат Стрункість

Вам будуть потрібні:

  • салат листовий – 100 г,
  • олія волоського горіха – 4 ст. л.,
  • помідор – 1шт.

Листя салату перебрати, промити, крупно нарізати. Покласти в салатник, залити олією, прикрасити скибочками помідорів.

Салат Дачний

Вам будуть потрібні:

  • огірок свіжий – 3-4 шт.,
  • помідор – 2-3 шт.,
  • перець болгарський – 2-3 шт.,
  • цибуля ріпчаста – 1-2 шт.,
  • олія волоського горіха – 4 ст. л.,
  • сік лимона – 1 ч. л.,
  • сіль за смаком,
  • перець чорний мелений – за смаком.

Помідори і огірки нарізати тонкими скибочками, перець – соломкою, цибулю – півкільцями. Овочі перемішати, посолити, поперчити і заправити олією з лимонним соком. Зверху салат прикрасити зеленню петрушки і кропу.

Салат Пікантний

Вам будуть потрібні:

  • помідори – 480 г,
  • огірки – 480 г,
  • ріпчаста цибуля – 200 г,
  • олія холодного віджиму від Грін-візи зародків пшениці – 60 г,
  • сік лимона – 20 г,
  • часник – 1 часточка,
  • хрін – 20 г,
  • перець чорний мелений – за смаком,
  • сіль за смаком.

Перед приготуванням блюдо для салату натерти часником. Приготувати соус з олії зародків пшениці, лимонного соку, солі і перцю. Взяти помідори і огірки нарізати тонкими скибочками, або зробити це на крупній тертці. Далі укласти шар помідорів, шар огірків, пересипати ці шари дрібно порізаною ріпчастою цибулею і полити кожен шар приготовленим соусом і посипати натертим хріном.

Салат для Ендокринної залози

Вам будуть потрібні:

  • листя салату зеленого – за смаком,
  • морська капуста – за смаком,
  • перець болгарський -1 шт.,
  • помідор – 2 шт.,
  • маслини без кісточок – 8-10 шт.,
  • бринза – за смаком,
  • олія волоського горіха – 4 ст. л.

Листя салату порвати руками, капусту порізати соломкою короткою, помідори нарізати часточками, перець порізати шматочками, бринзу нарізати кубиками. Все покласти в салатник і заправити горіховою олією і акуратно перемішати.

Салат Вітамін С

Вам будуть потрібні:

солодкий перець – 6 шт.,

  • щавель – 200 г,
  • петрушка зелень – 2 ст. л.,
  • волоського горіху – 2 ст. л.,

Для заправки:

  • олія холодного віджиму від Грін-візи волоського горіха – 2 ст. л.,
  • кефір – 2 ст. л.,
  • перець чорний мелений – за смаком,
  • сіль за смаком.

Перець і щавель нарізати і змішати з заправкою, посипати горіхами і зеленню.

Салат Скарбничка вітамінів

Вам будуть потрібні:

  • зелена цибуля – 150 мл,
  • сливи – 1 стакан,
  • кріп нарізаний – 1 ст. л.,
  • яблучний сік – 2 ст. л.,
  • олія гарбуза– 1/3 склянки,
  • чорний мелений перець – за смаком,
  • сіль за смаком.

Лук пір’я і сливи вимити, сливи можна ошпарити і просушити, вийняти кісточки зі слив. Все дрібно нарізати. Змішати з кропом. Додати яблучний сік і гарбузову олію. Посолити поперчити.

Салат Смарагдовий

Вам будуть потрібні:

  • огірки – 400 г,
  • кінза – 100 г,
  • кріп – 100 г,
  • олія гарбуза – 2-3 ст. л.,
  • сіль за смаком.

Зелень дрібно нарізати. Огірки нарізати скибочками, з’єднати із зеленню, посолити, заправити гарбузовою олією.

Салат Енергія літа

Вам будуть потрібні:

  • картопля молода – 900 г,
  • помідори, краще черрі – 225 г,
  • салат – 2 качанчики,
  • огірок – 1 шт.

Для заправки:

  • олія холодного віджиму від Грін-візи зародків пшениці – 3 ст. л.,
  • винний оцет – 4 ст. л.,
  • зерна гірчиці – 2 ч. л.,
  • сіль і мелений чорний перець – за смаком,
  • зелень петрушка, цибуля-порей, естрагон – 2 ст. л.

Картоплю наріжте рівними скибочками. Варіть 15-20 хвилин, поки картопля не почне розм’якшуватися. Остудіть. Олію зародків пшениці, оцет, гірчицю, сіль, перець і зелень помістіть в банку з кришкою, що загвинчується. Ретельно потрясіть банку. Помідори поріжте навпіл і викладіть у велику миску з іншими інгредієнтами для салату.

Приємного апетиту!

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.