ПН-НД: 9:00-19:00

Прийом інтернет-замовлень 24/7

Яблучний пектин, який використовується в продуктах компанії Грін-віза, отримують з вичавок зеленого яблука. Іншими словами, це екстракт зеленого яблука.
Пектин є полісахаридом *, природним полімером галактуроновой кислоти. Присутній у всіх рослинах, що мають зелений колір. Це структурний елемент тканин рослин, особливо фруктів і овочів, а також декількох найменувань водоростей. Він сприяє підтримці їх пружності. Підвищує витривалість рослин до посушливих умов і збільшує термін зберігання.
У великій кількості міститься в яблуках. Недарма англійці кажуть, що якщо їсти два яблука в день, то доктор буде не потрібен.
Яблучний пектин використовується компанією Грін-віза як фізіологічно активний полісахарид з широким корисним спектром дії.

У шлунку стає гелеподібним, при подальшому просуванні по кишковому тракту утворює нерозчинні сполуки з токсичними речовинами і виводить їх назовні.
При цьому слизові поверхні шлунково-кишкового тракту захищаються від подразнення завдяки гелеобразній консистенції пектину. А також активізується моторна функція кишечника, що прискорює виведення шлаків і токсичних речовин.
Під час перебування в кишечнику гелеобразний пектин приводить в норму кислотно-лужний баланс, що призводить до оздоровлення і прибирає патогенні мікроорганізми.
Також дуже важливо, що пектин зв’язує холевой кислоти і забезпечує зниження підвищеного холестерину.
Настільки корисний яблучний пектин є дієвим компонентом наступної продукції компанії Грін-віза.


* Полісахарид – узагальнена назва високомолекулярних вуглеводів. Молекули полісахаридів складені з величезної кількості моносахаридів.

Автор: Татьяна Чугай

Залишити відгук