ПН-НД: 9:00-19:00

Прийом інтернет-замовлень 24/7

Протеїнові коктейлі серії Здорове харчування – це оптимальний прийом їжі для підтримки здоров’я, гарного самопочуття і краси. Випускаються вагою 250 г

Смачний і корисний протеїновий коктейль Шоколадний – це вживання збалансованого білка та інших корисних поживних речовин.

Наша з вами їжа буде живильною тільки в тому випадку, якщо буде містити більше 100 необхідних нам компонентів – нутріентов. Вони надходять до нас тільки з харчуванням. Організм синтезує з їжі поживні речовини. Якщо ж їх недостатньо, то нормальне функціонування порушується, і виникають різні захворювання. Картина таких захворювань залежить від відсутньої поживної речовини. А людині може просто не вистачати жирів, білків, клітковини, вуглеводів, води, мікроелементів, вітамінів.

Постійна нестача корисних речовин в їжі сучасної людини викликає клітинний голод.

Дієтологи кажуть про те, що більше 50% землян приховано голодують, що викликано не фактичним голодом, а постійним дефіцитом в їжі найнеобхідніших речовин, які потрібні кожній клітині нашого організму. Без цих речовин ми не можемо повноцінно жити і розвиватися.

Яку ж їжу ми їмо що в ній міститься? Навіть наша розумова, пізнавальна діяльність залежить від того, що ми їмо і як. Дослідження ВООЗ по взаємозв’язку якості харчування та здоров’я, вироблені за останні 30 років, показують, що в Європі близько половини випадків смертності до 65 років викликані хворобами, причиною яких є незбалансоване харчування.

Україна не є виключенням. У раціоні українців переважають картопля, білий хліб, булки, солодощі,  масло-спред, свиняче сало, недостатнє споживання білка і поліненасичених жирних кислот омега 3, омега 6, омега 9.

Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує поступово змінювати структуру харчування. Зменшувати кількість простих вуглеводів, насичених жирів і холестерину в користь адекватному фізіологічним потребам забезпечення білком, вітамінами, мінералами і ненасиченими жирними кислотами. У харчуванні сучасної людини дефіцит білка становить близько 30-35%. А в Україні дефіцит білка досягає 40%. Живильні протеїнові коктейлі фірми Грін-віза – це якісна збалансована їжа. Вона розроблена для збагачення раціону здорових людей, профілактики дефіциту тваринного і рослинного білка, корекції обміну речовин, таких як надмірна вага, діабет.

Білковий коктейль представляє собою суміш протеїнів сої та молочної сироватки, яка забезпечує організм всіма необхідними амінокислотами.

Амінокислоти – це цеглинки білка.

Амінокислоти поділяються на замінні і незамінні.

Замінні синтезуються з інших амінокислот, наявних у складі їжі,
незамінні синтезуватися організмом не можуть.
Білок людина повинна регулярно отримувати з їжею. Це будівельний матеріал клітин. Він входить до складу клітинних мембран і міжклітинної речовини. Білками є і гормони, і ферменти, і антитіла, які захищають організм від інфекції, і гемоглобін – переносник кисню.

Навіть його короткочасна нестача в нашій їжі спричиняє серйозні порушення і незворотні патологічні явища, розпад власних білків організму.

Усунути нестачу білка допоможуть вам протеїнові коктейлі компанії Грін-віза, що складаються з легких в засвоєнні повноцінних протеїнів.

Нашому організму необхідно постійне надходження достатньої кількості повноцінного білка. У добу нам потрібно на 1 кг ваги 1 г . Причому 50% повинно бути рослинного походження, а 50% – тваринного. Дуже важливо, що не всі білки в харчових продуктах мають однакову поживну цінність. У приготованії їжі, такій як смажене, варене м’ясо, риба, морепродукти вони засвоюються не всі. Рослинні ж білки не замінюють тваринні, тому що містять не всі незамінні амінокислоти.

Однак існує єдиний білок рослинного походження з соєвих бобів. Він має унікальний склад амінокислот і рівний в цьому білку тваринному. Він визнаний самим кращим по засвоюванню Всесвітньою Організацією Охорони Здоров’я. За харчовою цінністю соєвий білок ідентичний білку м’яса, риби, яєць, молока. Його вживання допомагає прибрати білкове голодування, знизити холестерин, привести в норму вагу і поліпшити здоров’я.

Автор: Татьяна Чугай

Залишити відгук